Voertuiginspectie op locatie voor bedrijven

Als eigenaar van een auto-,  caravan- of camperbedrijf wilt u niets liever dan uw vaste klanten behouden. U doet er daarom alles aan om altijd de ideale mix aan occasions te hebben staan en als uw klant iets zoekt wat u niet heeft, dan gaat u zo snel mogelijk voor hem aan de slag. Of u koopt occasions bij 'uit de handel'.

Inkopen 

Zowel binnen als buiten uw netwerk kunt u de occasion vinden die u zoekt. Maar  telefonisch inkopen bij een collega of groothandel die u niet persoonlijk kent, blijft altijd spannend. Want om een goede overnameprijs te bepalen wilt u wel weten hoe de auto, caravan of camper erbij staat. En wilt u incalculeren wat de reconditioneringskosten zijn. In het ideale geval gaat u het voertuig zelf bekijken, maar daar is natuurlijk niet altijd tijd voor. In zo'n geval kunt u de voertuiginspectie op locatie uitbesteden aan mij.

Besteed de voertuiginspectie uit!
Als volledig onafhankelijk voertuiginspecteur werk ik graag voor u. Op locatie, door heel Nederland. In de meeste gevallen kan ik binnen 48 uur het voertuig op locatie inspecteren, proefrijden en maak ik een uitgebreid rapport op. Ik breng alles in kaart: voertuiggegevens, schade, technische staat, gebruikssporen en onderhoudshistorie. Na de inspectie koppel ik de uitkomst direct aan u terug en krijgt u de rapportage digitaal aangeleverd. Vervolgens doet u zelf zaken met de verkoper. Indien gewenst regel ik voor u het transport.

Kortom, ik ontzorg u graag! Mijn kennis, kunde en netwerk staan garant voor succes. Of het nu gaat om een zeldzame oldtimer of juist een gewilde jonge occasion in een specifieke uitvoering, zet mij gerust aan het werk. In overleg zelfs in het buitenland.

Prijzen
Ik lever maatwerk en vraag daar geen euro teveel voor, dus graag doe ik u een scherp voorstel. Uiteraard hangt het af van het type voertuig, de locatie en de wijze waarop u de staat gerapporteerd wilt hebben. Alles is mogelijk, waarbij u niets hoeft aan te betalen maar gewoon achteraf een btw-factuur ontvangt.

Remarketing
Interesse in bovengenoemde dienstverlening op het gebied van remarketing? Bel of mail gerust voor overleg, ik doe u ongetwijfeld in interessant aanbod.