Aankoopkeuring camper op locatie

Heeft u een leuke camper op het oog maar wilt u zeker weten dat er geen technische gebreken of vochtschade aanwezig is? Dan doet u er goed aan een aankoopkeuring op locatie te laten uitvoeren. Ik onderzoek de camper en geef advies over eventuele mankementen, reparaties of op korte termijn te verwachten kosten. Uiteraard op de Gijs Bosman-manier: persoonlijk, professioneel en deskundig. U hoeft niet vooruit te betalen en de inspectie kan vaak al binnen enkele dagen uitgevoerd worden. De tarieven vindt u hier.

Aankoopinspectie camper
De aankoopkeuring camper bestaat onder andere uit een proefrit, een controle van de bodem van de camper en de techniek zoals motor, versnellingsbak en wielophanging op de brug, een vochtmeting en een check van de inrichting, zoals verlichting, kastdeurtjes, ramen en horren. Als de camper te koop staat bij een bedrijf kan meestal gebruik gemaakt worden van een brug in de werkplaats, bij particuliere verkopers regel ik een brug in de buurt. Uiteraard kunt u zelf bij de inspectie aanwezig zijn, dan laat ik u precies zien wat ik constateer. Ook de verkopende partij mag natuurlijk meekijken.

Het keuren van een camper op locatie vraagt wat voorbereiding, dus ik doe altijd vooraf wat onderzoek naar de verkopende partij en de camper zelf. Soms betekent het dat ik afraad om een bepaalde camper te gaan bekijken.

De aankoopkeuring op locatie duurt gemiddeld twee tot drie uur. Ik maak aantekeningen die ik later verwerk in een uitgebreid inspectierapport dat u binnen 24 uur na de inspectie toegestuurd krijgt. Dat is geen lijstje met vinkjes, maar een goed leesbaar rapport met een beschrijving van de staat van de camper, de werking en techniek en aanbevelingen voor uit te voeren reparaties en onderhoud op korte en lange termijn.

Bel of mail mij gerust voor meer informatie of overleg, dat is altijd gratis en vrijblijvend. Vertrouwen is een van de kernwoorden van mijn dienstverlening: om die reden hoeft u bij mij niets vooruit te betalen. Ook heeft u maar met één persoon te maken: met mij. Geen callcenter of onverwachte wijzigingen van de afspraak, maar korte lijntjes. Wel zo prettig!