Auto

Hieronder ziet u welke mogelijkheden ik u kan bieden bij de aankoop van een nieuwe of gebruikte auto. De tarieven vindt u hier.

Aankoopadvies nieuwe of gebruikte auto (A1)

Per e-mail of telefonisch bespreek ik met u uw wensen, budget, eventuele voorkeuren en andere voorwaarden. Ik maak voor u een selectie van minimaal drie en maximaal vijf auto’s die aan uw eisen voldoen en die ik op basis van ervaring en onderzoek kan aanbevelen. Als u naar aanleiding hiervan nog specifieke vragen heeft, bespreken we die. Ook als u al een keuze gemaakt heeft, maar van een onafhankelijke expert wilt weten of het de juiste is, kunt u mij om advies vragen. Ik kan u altijd een aantal zwakke punten aangeven waar u extra op moet letten bij het bekijken van de auto van uw keuze.
 

Inspectie gebruikte auto (A2)
Optische beoordeling van exterieur, interieur en techniek. Lakdiktemeting om eventueel slecht herstelde schade op te sporen. Proefrit van 20 tot 30 minuten. Controle van onderhoudshistorie. Check van o.a. banden, wielophanging, uitlaat, remmen, besturing, motor/vloeistoffen, elektrische installatie, ventilatie/airco, overmatige slijtage, verlichting, ruiten. 
U ontvangt een rapport van de inspectie (digitaal of per post).


Inspectie inclusief onderhandeling gebruikte auto (A3)
Ik deel de bevindingen van de inspectie met de verkoper, bespreek eventuele gebreken en aflevercondities en onderhandel over de verkoopprijs en eventueel de inruil van uw oude auto. In vrijwel alle gevallen zult u mijn hulp ruimschoots terugverdienen door korting op de aanschafprijs of erbij onderhandelde extra’s, zoals nieuwe banden of een trekhaak.
 

Advies, inspectie en onderhandeling gebruikte auto (A4)
Ik adviseer u van begin tot eind, de beste garantie voor onbezorgd autorijden!